Arkiv

NMK Larvik

06.01.2016

Klikk her og se innkalling til NMK Larvik's årsmøte.

 

07.08.2015

Vi arrangerer Larviksprinten 2015. Tilleggsregler og påmelding er nå lagt ut på www.sprintrally.no

 

20.04.2015

Autoslalåm i Indre Havn er historie, og vi takker deltakere, funksjonærer & publikum for en fantastisk dag! Solen strålte fra klar himmel, løypa gikk som en drøm, tidtakerne fungerte 100% med klokka, vafler og pølser fløy ut av bua. Vi retter også en stor takk til Larvik Kommune, Vestfold Politidistrikt, Statens Vegvesen, Halsen Idrettsforening, Pica Pica, Skotta og ellers alle andre for deres velvilje for vårt arrangement. Fantastisk morro med så mange positive rundt seg! Vi satser 100% på å gjennomføre dette løpet igjen i 2016. Tusen takk alle sammen!

 

Bilder fra denne dagen finner dere i bildegalleri.

 

17.07.2015

Deltagerlista er nå oppdatert med startnummer! Velkommen til innsjekk & tekninsk i morgen fra kl 0800, førermøte 0930 og først start kl 1000!

 

11.04.2015

HUSK: Søndag 12 april er siste frist for påmelding til Autoslalåm uten etterannmeldingsgebyr! Så meld deg på NÅ!

 

05.04.2015

Kart over autoslalåm løypa er nå klar, se løypa her

Påmeldingen begynner og komme inn, og Norgesmester'n i bakkeløp & rallycross stiller til start!

Se liste over påmeldte her

 

19.03.2015

 

Lørdag 18. april arrangerer vi Autoslalåm på Indre Havn i Larvik! Vi ønsker deltakere og publikum velkommen til en "bilfest" Det er lenge siden vi har arrangert noe nå og håper på stort oppmøte & værguder som er med oss, så dette blir en skikkelig festdag! Rammen rundt kan jo ikke bli bedre enn hjerte av Larvik!

 

Startliste blir lagt ut når påmeldingen strømmer på:-)

Tilleggsregler finner dere her

Påmeldingsskjema finner dere her

 

28.01.2015

Da ligger alle dokumentene til årsmøtet ute.

Trykk her for saksliste.

Trykk her for vedlegg 1, forslag til forretningsorden.

Trykk her for vedlegg 2, årsberetning.

Trykk her for vedlegg 3, regnskap.

Trykk her for vedlegg 4, rapport fra kontrollkomiteen.

Trykk her for vedlegg 5, budsjett.

Vedlegg 6, Organisasjonsplan ligger under egen fane.

 

Velkommen til Larvik Microbryggeri tirsdag 3 februar kl 1900!

 

 

15.01.2015

 

Etter en stund med dårlig respons med styre kandidater til valgkomiteen, velger vi nå å etterlyse kandidater blant alle medlemmer.

 

Vi håper med dette, at det sitter noen som kunne tenke seg et verv i styret. For å påvirke / bidra i den gode utviklingen som klubben har hatt i de siste årene.

Hjemmeside er oppe å går

Regnskap viser +32000 for 2014

Tilbakeført til fond 25000 i 2014, samt budsjettert med 1500 inneværende år.

Alt det administrative er 100% . Noe som har vært krevende, og tatt mye tid.

 

Det ble også jobbet med arrangementer. Autoslalom, Rally Larvik , bilcross, challengeløp bl.a.Vi lykkes dessverre ikke med å få til dette i fjor, men mye av jobben er gjort så konrete planer om Rally Larvik i september, Autoslalom på Hegdal samt et bilcrossløp foreligger nå.

Mulig det ikke er formidlet godt nok ut til medlemmene, men vi er en klubb i positiv utvikling, som nå trenger "påfyll" i styret.

 

Alle tips/meninger til valgkomiteen blir positivt konfidensielt ivaretatt.

Mvh valgkomiteen

 

Ronny Kristiansen

Krisin Brekke

Ståle Gjestrum Larsen

 

 

13.01.2015

 

Vi gratulerer Martin Kjær med mottatt bronsje medalje og Trond W. Marthinsen med sine to gullmedaljer under NBF's premieutdeling på Dal sist fredag. Det var 520 stk tilstede på kveldens galla, da Trond mottok vandrepokalen for "The double" til odel og eie. Han er dermed den første som klarer dette i klasse 1. Vi gratulerer!

 

 

 

10.01.2015

 

Klikk HER og se innkallingen til NMK Larvik's årsmøtet.

 

 

27.10.2014

 

Norges Bilsport Forbund la fram forslag til nytt reglement på Bilsportkonferansen på Lillehammer forige helg. Alle kan komme med innspill fram til 23 nov, men innspill fra klubber & organinsasjoner veier mest. På bakgrunn av dette jobber vi i NMK Larvik nå med å få til ett medlemsmøte hvor vi setter dette som tema.

 

Gå inn å se på forslaget på: http://bilsport.no/horingsdokumenter-rallycross-2016-og-forbi/

 

 

16.09.2014

 

NMK Larvik gratulerer Trond W. Marthinsen med nok en Norgesmester tittel, denne gang i rallycross. Dette er Trond's fjerde NM gull på rad og det er tredje året han har tatt "The double" og kan nå hente pokalen til odel og eie. Finalen i rallycross ble i helgen kjørt på Gardermoen og det var flere førere fra NMK Larvik som stilte til start. Ada Marie Hvaal, Lina Maria Holt & Helena Abrahamsen stilte alle i juniorklassen denne helgen. Ada Marie hadde ny bil for anledningen, og dette taklet hun supert og kjørte inn til seier! Lina Maria kom på tredje plass & Helena var dessverre så uheldig at hun ikke fikk kjørt finalen pga tekniske problemer.

 

I rallycross nasjonal stilte Kenneth Sundet & Geir Halvorsen, ingen av de to nådde helt opp på resultatlistene og det ble henholdsvis en 22 og en 30 plass på de to.

 

15.09.2014

 

NMK Larvik må dessverre avlyse det planlagte Vestfoldmesterskapet da det er får få påmeldte!

 

20.08.14

 

NMK Larvik's Åpene Vestfoldmesterskap gjenoppstår! Da Larvik hadde bane på Hovlandbanen, kjørte vi i mange år Vestfoldmesterskap som var åpent for alle. Alle finalistene blir premiert, og det er ekstra pokal til beste Vestfoldfører. NMK Larvik har nå inngått ett samarbeid med NMK Grenland og løpet går på Luksefjell lørdag 20. sept.

 

Tilleggsregel finner du HER.

 

Påmeldingsskjema finner HER, og kan sendes til trude@nmklarvik.no

 

 

 

18.08.14

 

NMK Larvik gratulerer Trond W. Marthinsen som Norgesmester i bakkeløp 2014! Dette er Trond's fjerde gullmedalje i bakkeløp, og syvende totalt. Finalen ble kjørt på Konsmo i helgen, og vi gratulerer også Martin Kjær med bronsjemedaljen i samme klasse! Begge to kjørte jevnt og fint hele helgen, og selv om det var dobble poeng i finaleløpet klarte begge å holde hodet kaldt.

 

 

 

10.08.14

 

3 NM runde i Rallycross ble lørdag arrangert av NMK Melhus i Trondheim. NMK Larvik hadde med Lina Holt, Helena Abrahamsen & Trond Marthinsen til start. Lina stilte for dagen i juniorklassen for å reklamere for juniorbilen hun har til salgs. Denne fikk bra reklame, for Lina gikk like godt bort og vant!

Helena slet hele dagen med en bil som ikke fungerte så bra, og ble dessverre sist. Så nå må pappa hjem og skru bil, så den er klar til Dokka siste helgen i august.

 

For Trond derimot ble det en ny seier og han øker dermed ledelsen i sammendraget. Han leder nå med 16 poeng!

 

Vi gratulerer med flotte prestasjoner, og ønsker lykke til videre!

 

02.06.14

I helgen ble andre NM runde i Rallycross kjørt, og NMK Larvik hadde med seg to førere til start. Helena Abrahamsen stilte i junior klassen, mens Trond Marthinsen stilte i Supernasjonal klasse 1 intill 1600. Helena kjørte bra i helgen og forbedret tidene sine hele tiden, etter innledende omganger hadde hun kvalifisert seg til fjerde spor i A-finalen. Helena lå på en tredjeplass da hun fikk problemer med bilen, og måtte ta til takke med femteplassen. Men hun ligger nå på en fjerdeplass i sammendraget bare ett fattig poeng bak.

 

Trond kjørte bra hele helgen, og fikk med seg fire beste tider og 1 spor i a-finalen. Denne ledet han fra start til mål, og sanket inn viktige poeng i sammendraget. Han leder nå NM med 10 poeng.

 

Vi gratulerer begge to!

 

26.05-14

3 & 4 NM runde i bakkløp ble i helgen kjørt på Varna i Moss. NMK Larvik hadde med Trond Marthinsen og Martin Kjær til start. Martin kjøre inn til to 6 plasser, og ligger nå på fjerde plass i sammendraget. Mens Trond kjørte inn til en første og en andre plass, og ligger nå på en andre plass sammenlagt før finalen går 16 & 17 august på Konsmo.

 

Vi ønsker lykke til!

 

07.05.14

Sist helg gikk 1 NM runde i Rallycross av staben på NMK Grenland sitt flotte anlegg på Luksefjell. I forkant hadde dugnadsgjengen lagt ned masse arbeid og pusset opp både klubbhus, juryrom og installert toalett & dusjer. NMK Larvik stilte med seks førere i 1 NM runde. Helena Abrahamsen i Junior klassen, Ada Marie Hvaal, Marthin Kjær, Lina Maria Holt & Trond Marthinsen i klasse 1, og Kenneth Sundet i Rcn kl 1. Det var mye bra kjøring, men Trond var helt klart den som utmerket seg mest av Larvik's førere. Han vant tre innledende omganger og stilte i 1 sport i a-finalen. Han var aldri truet og vant 1 NM runde. Helana gjorde det også veldig bra, og tiltross for litt problemer innledende kunne hun klatre opp på pallen og 3 plass. Ada Marie & Lina Maria stilte i hver sin nye bil, og Ada Marie kom til c-finalen og kjørte inn til en 12 plass. Martin Kjær kom dessverre heller ikke til noe finale. Kenneth Sundet kvalifiserte seg til c-finalen og kjørte inn til en 12 plass.

 

Neste runde går på Konsmo 31 mai og 1 juni.

 

Bilder ligger i bildegalleri.

 

 

28.04.14

Lørdag & søndag arrangerte NMK Modum og Sigdal første og andre NM runde i bakkeløp i Vikersundbakken. Det var over 130 biler påmeldt til start, noe som er rekord i senere år. Flere var skeptiske til gjennomkjøringen med så mange biler, men det gikk som en lek. Arrangøren var heldig med været, få biler kjørte ut, og funksjonærene ute i løypa var raske på alle poster!

 

NMK Larvik hadde to representanter til start, unggutten Martin Kjær, og veteranen Trond W. Marthinsen. Martin har ikke kjørt på noen år, og har nå tørket av litt rattrust og satser på NM i bakkløp og rallycross denne sesongen. Han startet knallbra og overrasket mange da han kjørte inn til andretid i første omgang. Martin fortsatte og imponere og kjørte seg inn til en andreplass i den 1. NM runden. Han startet førsteomgang med en andretid i den 2 runden også, men måtte kryp ned til 3 plass totalt.

 

Trond startet NM i år som i fjord, med problemer. Han knakk tannstanga tvers av i første omgang og fryktet at NM var over før det hadde kommet ordentlig i gang. Delen lå i Larvik, og tiden var knapp. Men hjelpen kom fra uventet hold, og gutta sveiset det sammen så han fikk kommet seg til mål i tredje omg. Han kjørte seg inn til en tredje plass. Gutta skrudde til langt på natt, så søndag morgen var bilen tipp topp igjen. Da kjørte han seg inn til to bestetider og kunne innkassere seier'n etter masse slit. I følge han selv er det lenge siden en seier har smakt så godt!

 

Se bilder fra helga under bildegalleri.

 

 

25.03.14

Nå har vi laget ny nettside og vi ønsker at det stadig skal skje litt her. For å få det til trenger vi DIN hjelp! Send oss gjerne en liten oppdatering fra løp du er på, og det er selvfølgelig moro med bilder. Er du utøver i klubben, publiserer vi gjerne din førerprofil. Send inn forslag til trude@nmklarvik.no

Copyright © All Rights Reserved